the Sim Settlements forums!

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Question Interior scav recruit refuses to link to power

Rayhne

Active Member
Patreon Supporter
Messages
480
I have more then enough power and the conduct is literally on other side of the wall but it still stays it does't have power.
 

ciberzombie

New Member
Messages
8
did you placed conduit yourself on wall? wire from grid/power source must connect to buildings own conduit/power pole/ect , not conduit/connector you put onto/near it . as in - exterior building need actual connection to grid/power, not just proximity to power.
(from my own experience with fallout 4 sim settlements 3 in 1)
 
Last edited:

Rayhne

Active Member
Patreon Supporter
Messages
480
I even tried setting up a small generator and connecting it to a conduit on the wall just outside where the plot is. Plus the plot across the room has power.
 

ciberzombie

New Member
Messages
8
wait, are you talking about interior plot? then wire must connect to something (conduit or something) not further away than 1-2 foundations from it to give it power, also if plot is unbuilt it will not affect ss hud power graf nor workshop number, only show its power status/usage when directly looking into it in ws or plague
 

Rayhne

Active Member
Patreon Supporter
Messages
480
I scrapped it and put another down and it is working. I actually thought I'd already tried that but I guess I hadn't.
 
Top