Some weird issues first outpost taken over

Discussion in 'Conqueror General Forum (Chat Here)' started by Jacozilla, Nov 13, 2019.

  1. Jacozilla

    Jacozilla Active Member Community Rockstar

    Joined:
    Oct 25, 2017
    Messages:
    267
    Likes Received:
    113

    Not sure if intended design, bug, or some glitch unique to my situation - but I finally got Jammer quests done to point where first takeover of settlement is done.

    I took Starlight, a pre-built L1 city - the fight went fine (I think) and successfully took the place. However some damage was done because before takeover the city had a large water purifier, turrets, etc. I manually repaired the turrets but as this is a city plan, there is no visible power wires connecting objects. As I understand it, city plan objects that need power are hooked up via some other invisible means.

    Problem #1 after take over - the water purifier is not powered. ALL other plots that require power - homes, industrial, commercial, etc are all running fine. There is no visible wires connecting them either but they are fine. Just the 1 large water purifier is not power, which is a problem because it is the only water source and my needs meter is red due to that.

    Problem #2 - after the takeover and I traveled away and came back few days later, I saw (as expected) bunch of raider theme decorations around the city. However, the problem is that this city plan I am using is a very nicely done enclosed wall city (Simple series by bowejen). Problem is an entire chunk of the front wall and gate are now gone, and bunch of objects floating in the air, and wall sections which had turrets on it are all missing as well.

    Problem #3 - I tried Refresh City Plan but something must be wrong because it's been ~45min and I never get the success message popup, and trying to trigger it again via holotape just says 'city still under construction'

    (oddly, the city planner desk which was perfectly fine before also can't be sat in to use the options, perhaps because it is stuck in mid city plan refresh)

    Not sure how much longer I should wait, reload a prior save, etc.
     
  2. Jacozilla

    Jacozilla Active Member Community Rockstar

    Joined:
    Oct 25, 2017
    Messages:
    267
    Likes Received:
    113

    Problem #2 is gone by fast travel. Oddly, no matter how long or far away I traveled from, even taking days to get there, if I just ran to Starlight, using same prior save, got the missing walls, objects, etc.

    But when I decided to fast travel (which I normally don't do), Starlight was now correctly laid out.

    So what remains is #1 - no way to power the water purifier that is part of the city plan without manually putting down my own generator + own connected wired.

    And #3 - trying to refresh local city plan just sits in an endless loop because I waited bit over 50min on last refresh and never got success msg and holotape option to refresh city again just kept saying city still under construction.
     

Share This Page