Severe Machine Kit Lag

Discussion in 'Project Blueprint (Bug Reports)' started by AndyJP, Mar 15, 2019.

  1. AndyJP

    AndyJP New Member

    Joined:
    Aug 20, 2018
    Messages:
    16
    Likes Received:
    8

    I've been trying to build a unique water purifier using the pieces from the machine kit but everything seems to slow to a crawl when browsing through this menu and trying to use the pieces. The sluggishness during browsing isn't as big of a deal as the frame rate drop while trying to move and place the pieces. What exactly is happening here? I am not using the HQ textures or any texture replacers, and the individual machine kit pieces seem to be the only part of Project Blueprint that does this in my game.
     
  2. kinggath

    kinggath Well-Known Member Staff Member Administrator Moderator Verified Builder

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    3,477
    Likes Received:
    2,911

    That's very strange, I'm not sure what could be going on with that as I can't replicate it.

    Possibly a texture mod interfering?

    If you load up with only SS and the PBP mods installed, does it still do that?
     
  3. Phil_T_Casual

    Phil_T_Casual Well-Known Member Community Rockstar

    Joined:
    Dec 18, 2018
    Messages:
    733
    Likes Received:
    1,009

    I have also found a couple of things in the PBP that do this. There are a couple of really big ground pieces in the Landscape section that do it.

    I only have PBP and SS mods installed.
     
  4. NDCowdy

    NDCowdy Well-Known Member Patreon Supporter

    Joined:
    Sep 30, 2017
    Messages:
    233
    Likes Received:
    319

    The machine parts sections do have a lot of items in them, guess that might make loading take a little longer.
     

Share This Page