Script log showing error after a CTD

Discussion in 'Workshop Framework Bug Reports Archive' started by The Typical Idiot Fan, Oct 26, 2018.

  1. The Typical Idiot Fan

    The Typical Idiot Fan Active Member Community Rockstar

    Joined:
    Jul 6, 2017
    Messages:
    392
    Likes Received:
    159

    I'm about 99% sure the crash was caused by something else (PackAttack and I are just going to be in a love-hate relationship forever it seems), but when I was perusing the papyrus log files, I noticed several instances of:

    ERROR - GetWorkshopFromLocation: workshop location [Location < (03020168)>] not found in WorkshopLocations array
    ERROR - GetWorkshopFromLocation: workshop location [Location < (0300F044)>] not found in WorkshopLocations array

    Just those two locations. The rest seemed to be okay. I wasn't sure whether to ask this under the WSF, but just in case.
     
  2. kinggath

    kinggath Well-Known Member Staff Member Administrator Moderator Verified Builder

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    3,620
    Likes Received:
    3,231

    That's pretty normal. Every time you go to a new location, WSFW checks if you're in a settlement so it can update other mods and let them know.
     
    The Typical Idiot Fan likes this.
  3. The Typical Idiot Fan

    The Typical Idiot Fan Active Member Community Rockstar

    Joined:
    Jul 6, 2017
    Messages:
    392
    Likes Received:
    159

    Oh good. I thought I broke something. I had added (some time ago) a mod that turned Home Plate into a more "normal" settlement with supply line capability and turning the Diamond City workbenches into linked ones. I just wanted to make sure it wasn't noticing that and going "hm, nope".
     

Share This Page