the Sim Settlements forums!

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bug MPY2 [RH] Windmill Shack plot not producing power

snarkhunter

Member
Messages
95
Using SS 4.07a, and Mega Pack Year 2 version 1.0.1, I have built a Windmill Shack, which I believe is supposed to output 10 power at level 1. Instead, it is asking to be powered with 1 power!

Anyone else experienced this issue, and maybe has some advice?

FYI I do not have the separate Ruined Homes and Gardens Add-On installed (for which this plot was originally designed).
 

bullyrook

Well-Known Member
Community Rockstar
Messages
784
Have you tried unconnecting and reconnecting the power line to/from the plot?
 

mytigio

Well-Known Member
Verified Builder
Messages
1,256
Do you have dynamic needs on? A lot of the additional bonuses/negatives on plots are controlled by the dynamic needs setting.
 

snarkhunter

Member
Messages
95
@bullyrook - Gave that a try, but no change - the plot still has a requirement of 1 power and doesn't produce any power of its own.

@mytigio - I get the same behavior with or without Dynamic Needs on.

Thanks to both of you for replying - I'll report this to the mod author directly as a possible bug.
 

RobotsSmell

RS Buildings
Staff member
Verified Builder
Messages
503
Have answered this on the other page you posted this on, but 2 of the fields have been left blank in the Mega Pack 2 file. Hopefully KG or team pick up on this and fix when possible. They will probably wait until there are a few bug fixes prior to uploading. Just noticed it says Solved.
 

RayBo

Well-Known Member
Moderator
Patreon Supporter
Community Rockstar
Support Team
Vault Librarian
Messages
2,423
Have answered this on the other page you posted this on, but 2 of the fields have been left blank in the Mega Pack 2 file. Hopefully KG or team pick up on this and fix when possible. They will probably wait until there are a few bug fixes prior to uploading. Just noticed it says Solved.

@RobotsSmell

So, this is still a bug that I need to add to kg’s list for the mega pack yr2?

MPY2 [RH] Windmill Shack plot not producing power
 

RobotsSmell

RS Buildings
Staff member
Verified Builder
Messages
503
Not sure. The building plan I looked at on my PC was bugged. The post I looked at in the first place didn't say solved, but when I clicked to the original post it said solved. So not clear really. Its a simple fix.But I suppose people are busy etc. Its still set as BUG in Ruined's mod page.
 
Last edited:

snarkhunter

Member
Messages
95
Yes, it's still an open problem and needs to be fixed in the MPY2. I changed the tag back to Question to reflect that - only set to "solved" here since I was following up in the Ruined World forum.
 

RayBo

Well-Known Member
Moderator
Patreon Supporter
Community Rockstar
Support Team
Vault Librarian
Messages
2,423
Bug still present in MPY2 1.0.2a. Patch is available here in case anyone needs it.

yeah, it has already been moved to the right spot. I’ll drop a note to KG. Coots also reported it on the discord. At least I think it is the same one.

@snarkhunter Thank You.

I will DL your patch and endorse tonight in appreciation!

Thank you!
 
Top