Login issues.

Discussion in 'Forum (Problems/Suggestions) (Archive)' started by Andromeda, Feb 9, 2019.

  1. Andromeda

    Andromeda New Member

    Joined:
    Feb 9, 2019
    Messages:
    0
    Likes Received:
    1

    Whenever I move to the sub-forums for bug reporting, I get logged out. But if I F5 the main forum pages, I'm still logged in.

    If I try re-logging in from the bug subforums it just redirects me to the main page.
     
  2. RayBo

    RayBo Well-Known Member Patreon Supporter Community Rockstar Support Team Vault Librarian

    Joined:
    Jun 6, 2017
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    2,513

    What browser? Google Chrome?
     
    GA_Darkerside likes this.
  3. Andromeda

    Andromeda New Member

    Joined:
    Feb 9, 2019
    Messages:
    0
    Likes Received:
    1

    Firefox for Windows 10 and Google Chrome for Android 9.
     
    RayBo likes this.
  4. RayBo

    RayBo Well-Known Member Patreon Supporter Community Rockstar Support Team Vault Librarian

    Joined:
    Jun 6, 2017
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    2,513

    yeah, I have an issue with Chrome mobile also / ipad. We'll use your thread here and I will post a screenshot below of what I am seeing. It would be great if you had one also to post. I will forward the thread to the folks who can help us. The site manager is super cool and helpful but is a volunteer so it may be a couple days before he can look at it.

    Google Chrome bug:
    I can't scroll high enough anymore to see what I am typing in the forums comments section.
    Only affects chrome mobile, not Safari
    In order to see a reply, I have to remove/reduce the keyboard.

    [​IMG]
     
    GA_Darkerside likes this.
  5. GA_Darkerside

    GA_Darkerside The Forum Maid Staff Member Administrator Moderator Support Team Vault Librarian

    Joined:
    May 28, 2018
    Messages:
    1,006
    Likes Received:
    747

    Ok, so one issue at a time, although i am a little confused by all, lol

    I am running android on a Samsung Galaxy Note 9 and Google Chrome as a test bed - I can move through all pages just fine without being logged out, I have fully scroll with the keyboard up (Scroll right to bottom and top of the forum with Keyboard on show).

    However I was aware of and issue with Apple themselves and Google Chrome, locking a page with Keyboard up, someone suggested it was a rotational issue, Mobile phones are mainly used in Portrait and Ipads in Landscape, but after my daughter destroying hers, I have been unable to test this out. I think i may need help on this one.

    1) Firefox. What mode do you have it set on?
    Capture.JPG

    As normal, login in should direct you to the main Forum page. I carried out a full test on the Forum using Firefox, however due to my settings, if I open a new tab, often or not I am logged out on the new tab. This does happen randomly on the same tab.

    I will carry out further tests and come back to you both.


    UPDATE 1: If I log out and log back in it will keep me on the Forum. However a thing to note is i have Sim Settlements on Exceptions. The other thing to ote and -if you havent - reinstall Firefox because i can't replicate your issues with my Firefox.
     
    Last edited: Feb 10, 2019
    RayBo likes this.
  6. Havik79

    Havik79 Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2017
    Messages:
    102
    Likes Received:
    32

    Firefox, win7, remember log in, log in with facebook, trying to report some bugs for conqueror, and it keeps logging me out when I click on the conqueror bug section.
     
  7. GA_Darkerside

    GA_Darkerside The Forum Maid Staff Member Administrator Moderator Support Team Vault Librarian

    Joined:
    May 28, 2018
    Messages:
    1,006
    Likes Received:
    747

    I will look into that section and see what is wrong :)

    Is that on a Bug Forum?

    Or Here:
    Capture.JPG

    ??
     
    Last edited: Feb 10, 2019
    RayBo likes this.
  8. GA_Darkerside

    GA_Darkerside The Forum Maid Staff Member Administrator Moderator Support Team Vault Librarian

    Joined:
    May 28, 2018
    Messages:
    1,006
    Likes Received:
    747

    I have a good look through all the boards settings and can find no settings that are incorrect. I have checked on android and Pc and again suffer no issues myself, I may need more info.
     
    VersusXV and RayBo like this.
  9. RayBo

    RayBo Well-Known Member Patreon Supporter Community Rockstar Support Team Vault Librarian

    Joined:
    Jun 6, 2017
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    2,513

    Ok, no worries. Below is just a hope. :bye

    upload_2019-2-10_16-49-29.png
     
    GA_Darkerside likes this.
  10. GA_Darkerside

    GA_Darkerside The Forum Maid Staff Member Administrator Moderator Support Team Vault Librarian

    Joined:
    May 28, 2018
    Messages:
    1,006
    Likes Received:
    747

    @RayBo - I am so sorry, but i do understand now what the issues are.

    I have tried Firefox and Chrome + Android Browser and Chrome, the issues above seem to related to something i am unsure about as i cannot emulate the issue, however i am unable to test an Ipad or Iphone.

    We had a glitch a while back with the side boxes, I know Kinggath had to edit the template, as I looked into this some more, it seems an issue over a couple of years that Chrome has with XenForo, unlike the other browers, Chrome had an issue with certain box fomatting.

    Do you know if Chrome was updated around the time issues happened?

    As for the other issues, I ran a test on Edge, Firefox and Google Chrome (PC and Android)

    PC Google Chrome Test Post

    PC Firefox Test Post
    PC Microsoft Edge Test Post
    Android Google Chrome Test Post

    To carry out these tests, I follow a set procedure.

    1)
    Went int TWO random Forums
    2) Back to Main Forum Index
    3) Into Conqueror Bug section
    4) Selected different bug reporting area for each test
    5) Created Post
    6) (Android only) Posted a reply and tested view of the main post and the window I was writing the reply in. I could move freely.

    As you can see from test posts, all worked correctly and I was not logged out once.

    I am beginning to wonder if this is not just a random issue but more user specific then generic.
     
    RayBo likes this.
  11. GA_Darkerside

    GA_Darkerside The Forum Maid Staff Member Administrator Moderator Support Team Vault Librarian

    Joined:
    May 28, 2018
    Messages:
    1,006
    Likes Received:
    747

    If anyone else has issues like this, please post here.

    Please be aware, I will keep a close eye on this post and try my best to help.

    GA_Darkerside
     
    RayBo likes this.
  12. GA_Darkerside

    GA_Darkerside The Forum Maid Staff Member Administrator Moderator Support Team Vault Librarian

    Joined:
    May 28, 2018
    Messages:
    1,006
    Likes Received:
    747

    @RayBo on the Jan 29, 2019 - V 72.0.3626.74 was released. Was this about the time you began to have issues?
     
    RayBo likes this.
  13. RayBo

    RayBo Well-Known Member Patreon Supporter Community Rockstar Support Team Vault Librarian

    Joined:
    Jun 6, 2017
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    2,513

    Yes, It likely was a couple of days before I noticed :bye
     
    GA_Darkerside likes this.
  14. GA_Darkerside

    GA_Darkerside The Forum Maid Staff Member Administrator Moderator Support Team Vault Librarian

    Joined:
    May 28, 2018
    Messages:
    1,006
    Likes Received:
    747

    I hopefully will be borrowing an Ipad from a friend later this week, so i will run a test on that and see what happens.
     
    RayBo likes this.
  15. Porthosl2fx

    Porthosl2fx New Member

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2

  16. Havik79

    Havik79 Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2017
    Messages:
    102
    Likes Received:
    32

    Yep still stuffed for me.
     
  17. GA_Darkerside

    GA_Darkerside The Forum Maid Staff Member Administrator Moderator Support Team Vault Librarian

    Joined:
    May 28, 2018
    Messages:
    1,006
    Likes Received:
    747

    I think this maybe an issue for you as I have had no other reports for Firefox (Maybe a Firefox and win 7 issue?) and I ran a full test myself.

    Android seems to be down to age and the version you have.

    However i am still looking into Apple
     
    RayBo likes this.
  18. Havik79

    Havik79 Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2017
    Messages:
    102
    Likes Received:
    32

    Its fine, doesn't matter, I finely gave up, too much stuff in conqueror that pisses me off.
     
  19. RayBo

    RayBo Well-Known Member Patreon Supporter Community Rockstar Support Team Vault Librarian

    Joined:
    Jun 6, 2017
    Messages:
    1,589
    Likes Received:
    2,513

    I don’t use Firefox but I did test:

    • Chrome and Safari
    • Iphone10 and iPad pro
    • Landscape and Portrait
    • Sign-in and comment
    All of them functioned well with the Sim Settlement site.

    The only problem I found between the two was:

    With an iPad pro, Chrome (landscape and Portrait) and comments

    All other products and browsers worked fine. Even the iPhone10max using Chrome in (landscape and Portrait) worked fine.

    My conclusion is:

    The issue is with only with Chrome and (landscape and Portrait) on an iPad pro.

    Good-Lord! Chrome worked fine on the iphone.. (landscape and Portrait)

    GA, only reason for this post is to put this to bed.

    In all likelihood this is an issue with Apple and Chrome and not the Sim Settlement forums site itself.

    Safari, works fine in all modes so I will use that

    Thank you for being so patient!

    For, me the issue is resolved.
     
    GA_Darkerside likes this.
  20. GA_Darkerside

    GA_Darkerside The Forum Maid Staff Member Administrator Moderator Support Team Vault Librarian

    Joined:
    May 28, 2018
    Messages:
    1,006
    Likes Received:
    747

    @RayBo its no problem at all, like you, always willing to help.

    @Havik79 Conqueror is a big game changer, so bugs will be present. If you add this to the game engine and coding done by Bethesda, if you call it coding or you could call it Spagetti, I know they will fix the issues (bugs) soon.

    However and this is a point for everyone, Conqueror is free, Kinggath and all the team worked hard on this (and still are), again **ALL FREE**. My whole point is, help by reporting bugs and be patient, Rome wasnt built in a day. Oh and that highlighted word above, please don't use that again, Thanks :)
     

Share This Page