Fixed Latest Conqueror Update Can't Get Internal Plot Access

Discussion in 'Conqueror Mod (System Bugs) (Archive)' started by Marc Eastman, Mar 9, 2019.

  1. Marc Eastman

    Marc Eastman Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2018
    Messages:
    259
    Likes Received:
    108

    I'm not actually sure if this has anything to do with the new update, or if it's just something I haven't run into before, because I haven't used Conqueror with pre-built settlements a lot.

    I happened to have a playthrough where I was just about to start taking over settlements, so after the latest update I went to that and took over Taffington. Once I took it over, and everything seemed to work perfectly, and Jammer told me to build the new desk, etc., I wanted to change some of the plots. The external plots I can access fine and change them to different plots, but the internal plots give me nothing. They act as though there is nothing there and don't give any option to select the menu.
     
  2. Ain't Much

    Ain't Much Guest


    I too have had problems with that same weird glitch or bug or conflict with Interior Plots, but I had that from when Conqueror first came out. I had to start using the ASAM sensor exclusively to get that Options to open. Clicking on the plot or the panel that used to work now did nothing but click. Try the sensor itself. Unfortunately some add-on authors cover that over with furniture or walls, which can be a problem.
     
  3. kinggath

    kinggath Well-Known Member Staff Member Administrator Moderator Verified Builder

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    3,537
    Likes Received:
    3,100

    I have this resolved for 4.0.4.
     
    Ain't Much likes this.

Share This Page