the Sim Settlements forums!

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Cant assign to Comms Desk in RotC

r-kenn

New Member
Messages
0
Not sure if this is a bug or i am not doing it correctly, but i have checked the forum and the nexus page but couldn't see anything about it.

Salvage beacons require a comms desk and someone assigned to it, but i cannot assign any settlers when a City Plan is active and auto assign is turned on. I try, the settler says a confirmation, but it doesnt work. I even turned off auto assign in the mod config (esc menu) the holotape under advanced, and the holor tape under local, but still cant assign.

I only need one settler for this, the rest can do whatever.

Thank you.

Edit: Ok its not just with the city plans, at abernathy farm, i tried to assign but couldnt, and they dont even have a city planning desk. Again, i turned off all auto assign settings.

Edit: OK it looks like if i just leave a comms station there, eventualy someone gets assigned to it. However, even when that happens, and the settler becomes a Comm Operator, i still cant use beacons! It says to install a comms station.
 
Last edited:

kinggath

Well-Known Member
Staff member
Administrator
Moderator
Verified Builder
Messages
4,076

r-kenn

New Member
Messages
0
Thanks for the response! I had no idea this was a vanilla bug, I didn't have these issues in my last playthrough, lucky I guess. Thanks for the link Kinggath! I'll put it to good use. And great work on the settlement mods! This is the only issue I had and it wasn't even the mod lol.
 
Top