the Sim Settlements forums!

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

A little help with add-on that stayed added

Grizzle

New Member
Messages
9
Hello! First off I want to say how wonderful Sim Settlements is and how grateful I am to all of the amazing talented people who make all of this free content. It's the first time I've ever modded a game and it really does make the whole experience brand new to me.

So I got very excited at first and made some mistakes and had to go back to an earlier save. I think those mistakes were resolved, but after playing a while I realized that an add-on pack I had disabled was still showing up in the plot options menu. First off, I just want to check and see if that is going to be a problem at all and then if it is I might need ask a few questions about resolving it.

Thank you in advance!
 

RayBo

Well-Known Member
Moderator
Patreon Supporter
Community Rockstar
Support Team
Vault Librarian
Knights of Spamalot
Messages
2,568
Hello! First off I want to say how wonderful Sim Settlements is and how grateful I am to all of the amazing talented people who make all of this free content. It's the first time I've ever modded a game and it really does make the whole experience brand new to me.

So I got very excited at first and made some mistakes and had to go back to an earlier save. I think those mistakes were resolved, but after playing a while I realized that an add-on pack I had disabled was still showing up in the plot options menu. First off, I just want to check and see if that is going to be a problem at all and then if it is I might need ask a few questions about resolving it.

Thank you in advance!

Hey @Grizzle
I know how it is with this being new.

The below might happen if you had a add-on pack that also had plots in a MegaPack
This isn't a problem and if I understand what you are saying then there is nothing to resolve.

but after playing a while I realized that an add-on pack I had disabled was still showing up in the plot options menu. First off, I just want to check and see if that is going to be a problem at all and then if it is I might need ask a few questions about resolving it.

Now, good for you! Keep up doing what you said below:

So I got very excited at first and made some mistakes and had to go back to an earlier save.

Good, to never deactivate a mod, and then play forward in a save file. :good

If I am not understanding then you will need to go into more detail. :bye
 

Grizzle

New Member
Messages
9
Thanks for the response! The add-on was Captain Lazerbeam's Jampads. I did add the mega packs. I didn't see Captain Lazerbeam's one in there, but I could have missed it.
 
Top